14 juni, 2006

Lite blogging \ not much blogging...

Her ser dere hvorfor... *sukk* er en laptop også på gulvet her som ikke kom med på bildet, sitter\ligger på ei pute midt på gulvet og leser, skriver, retter, flytter, skriver mer, tenker osv osv osv... Orker ikke dra så langt når det er så mye å dra på! Er i det minste ingen måker som har klart å drite inn til meg i dag, det gjorde de to ganger i går (hvorav en gang traff de teppet, EKKELT!)


I haven't got that much time for blogging now-a-days, I'm finnishing my masterdegree so I tend to spend a lot of time on the floor (that's why there's a pillow) working...SE - et FERDIG objekt! :) Jeg fikk endelig surret meg til å sette i knapper i nøstebarnjakka jeg strikka her tidligere, størrelse 0-3mnd... Jeg syns den fikk litt lange ermer, så laga mansjett og satt i knapp der også for effekt... Valgte knapper fremfor snøring, vet ikke hvor smart det er, men ble veldig søtt! :)


I've finnished a little jacket though, sice 0-3months, it was just missing the buttons so not too much work...


I tillegg prøver jeg å få tid til å jobbe på diverse hemmelige prosjekt, ting som skal gies bort og helst ikke bør vises frem her i tilfelle mottaker er innom! ;)

I also try to find time to work on some little secret projects, things I can't show before they end up at their final destination.

1 kommentar:

Elink72 sa...

Så SØØT jakke!! :D :D