22 april, 2006

spennende

Jeg prøver meg på såpelaging :D Gleder meg til å se resultatet... Slik kan det gå når man rydder i kjøkkenskaper! Fant alt jeg trengte :)

Ellers har jeg vært på panduro en tur i dag, har masse perler og wire hos min mor så kjøpte kroker til å lage øredobber, satser på å gjøre det når jeg er hjemme en tur i mai...

Og så ble jeg invitert i bryllup i dag :D Kjempekoselig, et vennepar som endelig skal gifte seg... Sitter her og lurer på om kjærestevotter er en fin ting å gi i gave????? I så fall må de strikkes først, og jeg har en konfirmasjonsgave som må være ferdig snart også!

OG!!!!!!!!!!!!! min far ringte nettopp og spurte om jeg hadde lyst til å arve en flott gammel symaskin og diverse gammelt utstyr til håndarbeid etter min bestemor, alternativet var å KASTE det!!!!! Selvfølgelig vil jeg ha sånnt!!!! Symaskinen er en Singer med sveiv kjøpt brukt ca 1950 i følge min far, får prøve å finne litt mer historikk senere!

--------------------------------------

When tidying up in my kitchen I realised I had everything I need to make soap, so now I'm giving it a try! I also went shopping today, I'm going to make some jewlery!

1 kommentar:

Liv Kjersti sa...

Hei! Gratulerer med ny symaskin. Koselig blogg du har, f?ler meg litt "heime" her. Stikk innom min blogg s? forst?r du kvifor :-) Ha ei fin helg!