12 mai, 2009

Kamera gjenfunnet :)Mens kamera var borte har to par pulsvanter og et skjerf funnet veien ut av huset uten å bli fotografert, men her er et vennlig skjerf min mor fikk til bursdagen i april :) Skjerfet er heklet av to nøster av et ganske godt garn, til tross for noen få prosent akryl...Og et uvennelig NoeNoa-skjerf i "deilig" Piggelen 100% akryl babygarn (!)


Resten av garnet (totalt tre nøster) ble til en hexagon til resteteppet mitt... Men ser jeg har heklet i et annet mønster, spiller det egentlig noen rolle om man har flere ulike mønstre på lappene i et teppe?

5 kommentarer:

nragnhild sa...

Så greit når en finner igjen ting! :) Syns forresten ikke det gjør noe med ulike mønster i lappeteppet, er mest imponert over det å lage teppe uansett jeg! :)

kamelia/ Jorun sa...

Teppet blir fint og trenger ikke ha eksakt samme mønster hele veien!
Du er flink!
Ha en fin onsdag!

Niko sa...

Fint teppe og det gjør seg med noe annet i lappeteppet ( grønn lapp).

Petronella sa...

Her var det kommet mye fint siden sist jeg var innom. Likte spesielt godt de Mailuene du har strikket med Kaunigarn. Det ble pent :-)

mimouna sa...

Bra at du fant igjen kameraet ditt. :o)

Teppet blir fint det, ulike mønstre går helt greit. Men jeg ville nok laget flere slike lapper da, bare en ser litt ensom ut siden den skiller seg såpass ut fra de andre.

Uvenngarn er gøy!