01 mai, 2009

Et par sokker i april :)


I går kveld felte jeg av aprilsokkene mine og begynte letingen etter kamera... Enten har jeg ryddet det bort eller så ligger det igjen hos mine foreldre etter selskapelighetene (konfirmasjoner) forrige helg. Uanestt måtte jeg frem med et kamera for å dokumentere til Sock A Month 7 så da ble det kameraet på min Asus EEE som fikk duge... Er ikke allverden, men man ser da at det er et par sokker :P

Strikket på pinne 3mm, mine første harmony wood (foreløpig er jeg fornøyd, likte godt det myke kabelen). Begynte med 2r, 2vr tå-opp og strikket til jeg syns sokkene var passe. For å få litt mer vidde i leggen økte jeg først til 3r,2vr og deretter til 3r,3vr når jeg nærmet meg avslutning. Garnet er fra OnLine i knallfarger (bildet viser ikke hvor knall de egentlig er) og sokkene er til meg! Bilde av sokkene på kommer så snart jeg kan oppspore et kamera.

Ellers har det visst vært litt stille her inne i det siste... I April har det vært mye å gjøre, har feiret min mors bursdag (heklet et skjerf til henne blant annet, bildet ligger på minnebrikken som er i kamera jeg ikke kan finne :P) og jeg har vært i dobbeltkonfirmasjon (heklet to par pulsvarmere str herre, også bilde på minnebrikken i kamera). Det har ført til at jeg begynner mai med hodet fult av bomull, nesa full av snørr og halsen føles som om noen har skrubbet den med stålbørste... Heldigvis er jeg mindre tett i dag, men sov 13 timer i natt så kan ikke akkurat skryte på meg å være frisk!

Jeg får prøve å være litt mer aktiv igjen i mai, har i det minste en del på pinnene og et håp om at NOE av det skal bli ferdig i løpet av mai måned! :)

Ønsker de som kanskje fortsatt stikker innom her en riktig fin 1.mai langhelg!

2 kommentarer:

amylin sa...

Flotte sokker i fine farger. Ha en god helg!

HobbyMegHer sa...

Så fine sokkene ble! :0)
Ha en flott helg!