25 mars, 2007

Grannyripple - fremgang


Slik ser mitt grannyripple ut for øyeblikket, fargerikt! Får se hvor stort det blir til slutt, jeg hekler av restegarn og enslige garnnøster, men det er mulig det blir en tur innom sparkjøp i påska for litt påfyll ;) Er bare litt igjen av det knallgule nå (skal brukes til de små firkantene) men ellers har jeg fortsatt noe igjen av de andre fargene. Håper jeg klarer å få det ganske stort siden jeg leker med tanken på å tove det litt!

Ellers mangler februarsokkene bare tå, bilde kommer i morgen tenker jeg... Er spent på hva som blir neste mønster i sokker2007

Still working on my grannyripple-blanket.

8 kommentarer:

Anonym sa...

De er flotte, Granny Rippel teppene, og ditt blir man ekstra glad av å se på! Ha en fortsatt god søndag!

Anonym sa...

Dette blir skikkelig livlig!

Tina sa...

Så flott Granny Rippel teppet ditt blir! Lykke til videre med heklingen!

@afjo72 sa...

Hei! Så lekkert teppet ditt blir. Masse fine vårfarger!! Ha en suu-uuper dag! :o)

Strikkeglede sa...

Herlige farger i teppet ditt:) Virkelig til å bli i godt humør av!

Anonym sa...

Dette blir utrolig flott. Friske, vårlige farger. Sokkene dine ble også fine, og jeg strikket mine litt lengre, det var nok smart! Ønsker deg en riktig God Påske!

CamillaS sa...

Det var en stund siden jeg var forbi... Grannyteppet ser veldig spennende ut! :D Jakken din ble kjempetøff, om du ikke har funnet knapper enda har de (som du sikkert vet) sikkerhetsnåler til å montere perler og annet på på Panduro, det hadde kanskje vært fint? Takk forøvrig for hilsen og gratulasjoner i blogen min! Ha en fortsatt god påske!

Anonym sa...

Flotte farger på GR teppet! Ikke mye igjen nå vel?? Følger med!
Fortsatt god påske!