11 mars, 2007

WIP :)

Hva holder jeg på med for tida?

Det er sakte fremgang, jeg har fryktelig mye som skjer rundt meg og jeg prøver å være med på alt... Likevel har jeg fått strikket litt på mars sokkene i Sokker2007, jeg er forbi hælen og ferdig med mønsteret så nå er det bare kjedelig vrangbordstrikk... Det som er litt synd er at sokkene virker å bli litt små til meg (jeg skal skylle de opp før jeg sier det helt sikkert, håper på litt voksing i vask) men jeg strikker på pinne 4 så jeg syns det er litt rart! (og få de som lurer, dette er to sokker på en lang rundpinne ;))


Ellers brukte jeg lørdagskvelden på å skrive oppgave, og da jeg endelig sa meg ferdig langt på kveld fikk jeg lov (av meg selv) til å begynne å hekle på GrannyRipple... Fargene er ikke helt hva jeg ville valgt til et babyteppe, men dette er litt av "man tager hva man haver"-innstilling... Alt er tovbart så jeg tenkte jeg skulle tove teppet forsiktig når jeg er ferdig... Det ser ut til at det kan bli stort, selv om jeg hovedsaklig hekler av restegarn og litt av mine kjøp fra SparKjøp sitt salg i januar...RL is really catching up with me, but atleast I get some crafting done... I'm knitting the march-socks from Sokker2007 using magic loop, just wish they'd turn out a bit bigger than they are even though I'm using a 4mm needle instead of the 3,5mm the pattern calls for, they still don't quite fit my feet, I hope they will after a quick wash. Just have to finnish them first!

I had to use my saturdaynight to write on a paper and when I finally desided it was too late to be writing I started a crocheted blanket. The picture shows how far I am now, there are more pictures in the KAL-blogg . The blanket is called "Granny Ripple".

3 kommentarer:

Gimpelise sa...

Fine farger på ditt Granny Ripple. Eg likar ting med mange farger i eg då.
Vert spennende å sjå korleis ditt vert etter toving. Eg skal jo tove mitt også, litt nervøs for det, men håpar at det går bra.
Ha ein fin søndag.

torill sa...

sokker på rundpinne...jeg er en av de få...smart var det...og disse GR som jeg ser så mange som hekler er kjempestilige...hvor store kan de bli lurer nå jeg på..

Marianne G sa...

Spreke farger på teppet ditt. Det blir spennende å se hvordan det blir når det vokser.