06 desember, 2005

Bilder av noen eldre prosjekt :)


Skal få liv i kamera så jeg får tatt bilde av noen av de nyere ferdige prosjektene mine... men her kommer bilder av noen litt eldre, to ferdige UFOer til og med :)Fromhet heter broderiet :) Falt veldig for det da jeg så det, men litt mye arbeid siden det var en av mine første store broderi-prosjekt!

Søt liten brikke, passer helt perfekt på bordet mitt og gikk fort å brodere også :) Veldig fornøyd med den, dog ikke like fornøyd med personen som har klart å miste ei glo på den! Kan heldigvis skjules med å ha en blomst eller liknende midt på, men er fryktelig irriterende! Denne er forresten ferdig, har selvfølgelig foldet inn kantene senere!Avslutter med et bilde av en stor duk jeg fikk i gave av foreldrene til ex'n en gang... Den endte som en UFO langt nede i en skuff inntil jeg kom over ham, nå er den ihvertfall ferdig, og den ble jo faktisk ganske søt :) Likte ikke helt at den kom med påtrykt mønster som ikke gikk av i vask, så alt måtte dekkes av tråd!

Skal se om jeg får til å ta noen bilder i kveld eller i morgen av ferdige\nesten ferdige\pågående prosjekt! (i rødt slik at jeg kanskje husker det :P)

1 kommentar:

CamillaS sa...

Grattis med ny blog! S? flotte broderier, hva slags teknikk er det ?verste?

Skal bli spennende ? f? se skj?rteproblemet ditt.