27 februar, 2010

Det snør og det snør :S Jeg er lei!

Hva gjør man når snøen laver ned? Vel, blant annet strikker man! Her er det som jeg har ferdigstilt 100% i februar, har en liten haug som bare mangler trådfesting også, men det får bli i mars... Hadde i tilleg planer om minst et par sokker, kanskje mars er måneden for sokker?

Først ut er min variant av slalom fra OL - et par flettevotter lett inspirert av Bellas mittens. Mine ble strikket på pinne 7mm og da syns jeg Bella-flettene ble for åpne, så jeg forandret flettene, ellers har jeg mer eller mindre fulgt et mønster fra mitt eget hode.

Stats: pinne 7mm, 100g easy brukt.

Neste ut var en berett, begynte med 8 fastmasker rundt en garnløkke og hekla meg utover til jeg syns den var passe stor. Hekla et par omganger uten økning eller felling før jeg felte inn til 70 fastmasker over et par omganger og hekla runder med fastmasker til jeg gikk lei.

Stats: heklenål 5,5mm, 100g easy og 30g alaska brukt.


Totalt i februar har jeg ferdigstilt hele 230gram og fått inn 150gram - dvs at jeg er -80gram fra januar. Har liggende en del småting som mangler trådfesting, bilder kommer så snart jeg har mota meg opp til trådfesting på noe som ikke må i bruk NÅ.

1 kommentar:

Mariann sa...

Ennå en som er i Bellaklubben - flotte vanter