03 januar, 2010

Starter det nye året med litt strikking :)

I fjor bestilte jeg meg mønster til et sirkelteppe, dette ble påbegynt i februar 2009 og tenkt å være et raskt lite prosjekt... Så ble det glemt... ehm... frem til romjula... Nå har jeg strikket til teppet ble passe stort. To halve nøster, dvs 50gram, er strikket etter nyttår.Før lett blokking så teppet bare rart ut, mer koneform enn teppe... Jeg skylte det opp på 40 grader ullvask og forventet at ullteppegarnet skulle tove seg lett. Teppet ble lite tovet, men perfekt utstrekt til oval form etter ei natt på tørkestativet.


Jeg trengte også et enkelt og greit prosjekt i det nye året. Så her er årets første to par sokker. Det rosa-hvite-lilla-paret er strikket i Sports Ragg fra SparKjøp. 125gram på pinne 4mm ga et par sokker str 37. Resten av nøstet + rester av dobbel brun silja og hvitt raggegarn ble til et par babysokker. Vekt 60gram.
 

5 kommentarer:

Sylke sa...

Det ble et kjempetøft teppe :)

mimouna sa...

Så fint det teppet ble! Og så må jeg visst på SparKjøp og snuse litt på det nye raggegarnet. Ser ut som samme farger som på Safir/Rubin/Silja?

sipusa sa...

Flott teppe! Så bra at det ordnet seg når du vasket det:-)

Sokkene ble også bra, og så deilig det er med strikkesokker da:-D

Ang kattene så er det enda lenge til de ligger i samme stol ja, og det er Pusemor sin skyld, hun er høyst uforutsigbart og klapper til stakkars Knerten med forlabben like etter hun har snutehilst, snakker om dame aiaiai:-P

Guro sa...

Kjempefint sirkelteppe du har laget! Og tusen takk for at du ville teste ut øredobbene jeg har laget. Jeg planlegger å lage flere, så da dukker det kanskje opp flere premier i bloggen min :o)

nragnhild sa...

Så kult teppe! :)