23 desember, 2009

Snart er det jammen jul igjen...

Nå er det ikke lenge igjen til selveste julekvelden, og jeg er ferdig med årets siste hjemmelaga julegave. Her er et par sokker til min mor, strikket i raggegarn fra SparKjøpt og en rest Silja, kostnad ca kr 30 om jeg tar godt i. Bilder viser før og etter en runde på 40 grader vanlig vask, fra stive og ekle sokker (strikka hull på pekefingeren :() til deilige myke og lett tova. Bør passe min mor siden de er for store til meg.Brukte 2 nøster raggegarn og en rest silja, pinne 3,5mm tror jeg. Størrelse ca 39.
I dag har kvelden gått med til knapper... Maaaaaange knapper (bildet viser ca halvparten)... Brukte en kjole på julebord og måtte skylle den opp etterpå, fant nesten alle knappene løse i vaskemaskina etterpå! Når man da har planer om å ha samme kjole på julaften må man arbeide på forhånd. Nå er alle knappene sydd på igjen, for hånd!

Ellers har jeg og pus fått opp juletreet. Pus kan rapportere om at det SMAKER godt, det er så bra for tennene med litt plastikk og ståltråd! Nei, jeg har ikke ekte tre, men det får da være grenser...


Jeg har også gravd frem noen UFOer for romjulsstrikk samt startet på en miniclapotis som jeg ikke er sikker på om jeg liker enda, vi får se om den blir ferdig;)

3 kommentarer:

Vibbedille sa...

Da må du KOOSE deg og ha ei herlig jul!

HO HO HO

Juleklem fra Vibbedille ;))

amylin sa...

Fine sokker! Ha en riktig god jul!

Karipia sa...

Ønsker deg en fin romjulsstrikk videre:)