06 juli, 2009

Da kom det endelig en litt kjøligere dag :)


I dag har jeg hatt en rolig morgen inne, med kaffekoppen og litt små arbeid som trengtes å belegges tråder på... Samtidig fikk jeg jammen sydd på siste rad i bredda på teppet mitt! Nå skal det bare vokse i lengda fremover, men som dere kan se så må det nok vokse en del i lengda om det skal bli 2meter langt ;)


Dette er et eksperiment, jeg strikka spiralsokker i str 3-6mnd av restegarn. Så måtte jeg begynne på ei ny hespe for å få ferdig sokkene, så da strikka jeg matchende lue også. Dette er ei djevellue str 1år med noen modifikasjoner.

Mods:
2r, 2vr vrangbord i 10 omganger uten fellinger eller økninger (det stykket som ofte strikkes i rillestrikk), når jeg skulle begynne med økninger og fellinger passet jeg på at midtmaska i økningene og fellingene alltid var rett men lot ribben ellers forskyve seg rundt lua på samme måte som i sprialsokkene. Når jeg etterhvert var ferdig med økningene og bare skulle ta inn masker på tre steder bare fortsatte jeg med ribben som forskjøv seg også over de tidligere økemaskene.

Jeg syns resultatet ser veldig praktisk ut siden lua nå passer fra hodet er bittelite og opp til ca str 1 år ;)

Link til meg om du prøver mine modifikasjoner ;)

7 kommentarer:

AnnetteK sa...

Så fargerikt og flott teppet ditt blir :)

Marita sa...

Teppet ditt blir kjempeflott!!

Be-ty sa...

Den lua så veldig fin ut. :) Praktisk om den "vokser" med barnet, ja.

Margrethe sa...

Mine lapper er *litt* større, ja :D

anjahsh sa...

Hei!
Flott teppe du holder på med.
Tusen hjertelig for flott pakke jeg fikk hos deg. Smart med de magnetene på smykket, har ikke tenkt på det før :)

sipusa sa...

Wow! For et flott teppe! Og så mange lapper, jeg er helt overveldet, hva man kan få til:-D Lykke til videre, det blir kjempedeilig til vinteren det er jeg sikker på.

Sokkene og lua ble også veldig fine da:-D likte fargene.

UnePune sa...

Skulle inn hit å være med på konkurransen din jeg, men var visst litt for treig =P knalltøffe farger du bruker i detta teppet!

Jeg har konkurranse i bloggen min også =)