14 juni, 2009

3x ferdigstilt + teppeoppdatering :)


Da er det liv i meg igjen, snart er det sommerferie og gjett om jeg gleder meg nå... Har skikkelig sommerinnspurt på jobb med eksamener osv, men bare ei uke igjen nå! Forrige uke var jeg superstressa, men jammen ble det produsert litt likevel, og i dag har jeg prøvd meg på redesign for første gang på veldig lenge.

Øverst ser dere teppet, med inspektør pus på plass... Øverst er det 11 ferdige lapper klare til fastsying :)Forrige uke måtte jeg ha noe passe lett og samtidig passe utfordrende. Bruker under 50 gram av hver farge per lue, så et perfekt prosjekt for enslige nøster! Mønsteret er Vortex fra Knitty vinter 08 :) Mønsteret har lenge ært på lista over ting jeg har lyst til å lage og nå ble det jammen to stk, mye mulig det blir flere.


Ei gammel linbukse, totalt gjennomslitt i baken, skrittet og innsida av låra... I utgangspunktet hadde jeg tenkt å sy om buksa til skjørt uten å gjøre noen store endringer men stoffet var ganske enkelt ikke sterkt nok til det... Løsningen ble en tunika der ermene hadde sett bedre tider og var i ferd med å gå i oppløsning :) Nå har jeg et flott blomstrete skjørt som dere kan se :)

4 kommentarer:

Ajende sa...

For en flott ide dette var.Og det teppet ditt blir knallfint

mimouna sa...

Så gøy! Det "tunikabukseskjørtet" var jo genialt. Liker teppet ditt også, synes det er flott med masse farger. Og så må jeg visst sjekke den luen fra Knitty igjen. Lurer litt på passformen, hvordan er den på hodet? Kanten nederst er vel bølgete?

Hanne sa...

Så flott skjørt! Og teppet har nydelige farger - skjønner godt at pus må prøvesitte!
Ønsker deg ei fin, fin uke :-)
Pludrehanneklem

mimouna sa...

Takk for svar! :o)