05 oktober, 2007

Liten oppdatering fra Trondheim :D

Ja, jeg er på tur... Sitter og ser på trafikken utenfor Samfundet nå, deilig å være tilbake selv om det bare er for ei helg... Hilser til Brit-Elin igjen, traff henne såvidt i pausen hennes når jeg var innom og kjøpte kaffe og muffins! I dag har jeg nemlig gjort nesten ALT jeg skjelden tok meg råd til som student! Jeg har surra rundt i byen i mange timer, shoppa masse rart og vært på kafe... Har vel klart å bruke nesten 2000kr, men noe får jeg (heldigvis) igjen ettersom jeg måtte kjøpe med en gave for noen andre... Indiska er forresten en farlig butikk, SÅ mye som frista men totalt umulig å bestemme seg... Det endte med at jeg bestemte meg for at jeg MINST skulle kjøpe med meg ett plagg, og jeg endte med en nydelig smaragdgrønn batikk-tunika, skal se om jeg får tatt bilde av den når jeg kommer meg tilbake til dockingstasjon til kamera (som ligger hjemme sammen med en del papirer jeg skulle hatt med meg).

Og en liten artig historie. Jeg har jo (ehm, selvfølgelig) vært på nøstebarn i dag... Og på vei tilbake til hybelen jeg låner så ble jeg stoppet hele TO ganger og spurt av trøndere om nøstebarn er her i byen nå... Jeg som ikke bor her lengre enn gang ;)

Skjerfet fra "hastestrikkinga" er ferdig, men jeg hasta såpass at jeg glemte å ta bilde av det før det reiste til mottageren. Det ble blokket og rakk såvidt å tørke før jeg måtte pakke det inn og overrekke gaven. Jeg kan opplyse om at hullmønsteret jeg valgte ble veldig pent (skal se om jeg kan finne en link til hvor jeg fant det også) selv om det var noe dritt å strikke på pinne nr 10! Jeg ble overrasket over hvor mye skjerfet vokste i blokking, det var greit nok til en runde "slakt" rundt halsen før blokking og gikk fint tre ganger rundt etter!

Ja, og så sjekket jeg mailen min i morges og jeg er INNERavelry. Har ikke tid til å prøve å finne frem der nå, men til uka håper jeg jeg kan snike meg innom i noen små pauser på jobb ;)

I'm on a trip to Trondheim, so therefore a post without any pictures. I just spent 5 hours wandering around the city, SHOPPING! And doing many things I couldn't afford to do too often as a student... Love it!

And when I checked my mail this morning I got my Ravelry-invite, I'm INN

2 kommentarer:

Sina sa...

faaali å gå i butikker.... ;) Den toppen hørse veldig fin ut! Deilig å være på tur!

Beate Larssen sa...

Gratulerer! Men Ravelry er farlig... Den stjeler tid! :) Alltid koselig å være tilbake på gamle trakter.