21 juni, 2007

Jeg har flyttet!!!

.... men jeg finner ikke kabelen for å overføre bilder fra kamera, den er et sted i flyttelasset... Dere får nøye dere med beskrivelser :P

Jeg har fått flott hemmelig venn pakke på hobbyboden, strikkeveske i søtt rutete stoff med sauer og kuer på!!! Og tre nøster rød Mor Åse som nok skal komme godt med :)

Ellers har jeg ikke strikket så mye de siste dagene, men jeg har begynt på NOK ET hekla teppe, denne gangen i alt jeg har av rester av bomull og bomullsblandinger... og så havna det visst litt smårester av sokkegarn også inni der... Jeg hekler med dobbelt garn og passer på å ha en tråd bomull hele tida. På krok 10 går det unna!!! Bilde kommer når jeg finner kamera, jeg lover at det blir fargerikt, jeg har mye rart garn! Det beste av alt er at jeg får brukt noe av det tykke bomullsgarnet jeg ikke har ant hva jeg skulle bruke til, det går helt fint enkelt på krok 10!

Ellers har jeg fått karakterene mine, og jeg er rimelig fornøyd, så da kan man si seg ferdig med skole som elev og begynne som LÆRER!!! :)

I've moved, but now I can't find the transfer cable for my camera so no pictures, sorry... I haven't done much knitting lately, but I've started on another crochet-blanket, this time kind of like a huge oblong granny square in cotton... I'll post pictures when I can transfer them from my camera.

And I've got my grades, I passed all subjects and can now call myself a teacher!

1 kommentar:

CamillaS sa...

Jeg syntes også det var vemodig å forlate Trondheim. Nå er det allerede drøyt 7 år siden jeg gjorde det! Det rareste er nesten allikevel at alt det som var 'mitt Trondheim' er helt borte, ingen av studiekameratene bor der lengre og de har jo stort sett bygd om hele sentrum, så for meg er Trondheim en helt annen by når jeg reiser dit nå.

Lykke til med neste prosjekt, enten det blir bygging, renovering eller noe helt annet!