03 februar, 2006

En liten oppdatering...

Tar bilder i morgen tenker jeg... For øyeblikket sitter jeg på skolen og kjeder meg, dvs jeg orker ikke begynne å lese på enda en 50 siders oversiktsartikkel om ting jeg ikke helt forstår...tror jeg må låne ei bok på biblioteket, "enzyms for dummies" burde vært passende :P

Ellers strikker jeg på tubeyen min, den vokser sakte men sikkert... holder på med ei hvit stripe nå, det er så kjedelig å strikke hvitt i forhold til det melerte garnet... jeg strikker også bredere striper enn det skal være i følge oppskriften, syns det blir pent slik! I tillegg har hakk-alongen begynt, jeg er halvferdig med lapp nr 3, regner med lapp nr 3 og kanskje også nr 4 blir ferdig i kveld, så kan jeg hekle kanter og legge inn bilder i morra :)

Er også frista til å strikke jaywalker nå, ene garnet til hakkalongen viste seg å være uegnet sammen med de andre (gir mye større lapper selv om garnet har samme tykkelse!), ergo har jeg to nøster gult garn jeg ikke vet hva jeg skal gjøre med... Får se hva jeg finner på i løpet av helga!

Bilder kommer i morgen!

1 kommentar:

Cattie sa...

Hei hei. M�nstre p� babybuksen jeg strikket st�r i Gjestdal nr 137 ;) Kjempefin blogg. Her m� jeg nok f�lge mere med