03 april, 2010

Kriminelt godt


Jeg og lillepusen har vært på besøk, hos mine foreldre og storepusen... Maten til storepus er såååååå mye bedre enn maten lillepus har med seg, seniorfor er selvfølgelig bedre enn for for kastrerte hankatter... Nå vet jeg ikke hva storepus har sagt, men lillepus plukker en og en pellets ut av koppen!

Og maten, den smaker best UNDER teppet!

4 kommentarer:

Petunia sa...

Hihi! Han turte nok ikke spise så storepus så det!!! De er nå morsomme også da! Men det er litt slik at det er mye bedre det de andre får. Slik er det også her i huset. Hunden vår, Jølle, har aldri vært noe etter grønnsaker, men etter at vi fikk marsvinet Luke i hus, så er jammen både agurk og gulrot kommet på menyen. Og marsvinfor smaker visst mye bedre enn hundefor også;) Namnam!

Trollmor sa...

:) det hørtes kjent ut ja:) Her spiser småhundene (dvergpinchere) heller maten til Gizmo (samojeden) og omvendt. Den eneste forskjellen er størrelsen på perlene, ellers så er det akkurat det samme foret, men det som ikke er deres smaker så masse, mye bedre:)
Ha en fortsatt vakker påske:)

mreteveian sa...

Er det ikke alltid sånn, - mat på naboens bord smaker bedre? I hvert fall når naboen er en mye bedre kokk og har mer forstand på matlaging enn en sjøl. Hørtes ut som senior visste hva god mat er :-)

Anonym sa...

Ungdomskriminalitet i katteverdenen. Hmmm... raringen.