28 januar, 2009

Litt resultater :)

Hei folkens, dersom det fortsatt er noen innom her da... Nå har jeg i det minste funnet en måte å forflytte bilder fra kamera til pc på. Det viser seg nemlig at mitt nye leketøy (Asus eee 900) har mulighet til å lese minnebrikka fra kamera, ergo kan jeg i det minste få ut bilder, selv om jeg ikke kan editere stort.

Tidligere i januar hadde jeg min egen lille UFO-along (UFerdige Objekter), og denne kassen rommer da alt som enten bare mangla et par omganger eller mangla trådfesting (og en ekstra lue ser jeg nå, men orker ikke ta nytt bilde i kveld). De eldste UFOene i kassa var to par sokker, strikket ferdige en gang mellom 1998 og 2000, de har vært med på to flyttelass uten å bli ferdige, men NÅ er de endelig brukbare... Grunnen til at de ble UFOer? Sokkene var ferdigstrikka de, men det var restegarnssokker, stripete sådan...Med minst en ekstra skjøt pr stripe *sukk* Ellers ble det søte sokkeparet på toppen, i ukjent ullgarn med pynt av snowflake (urk) ferdigstrikket her om dagen, og de er derfor månedens sokkepar hos meg :)

Jeg tok også imot en utfordring i går, HildeGV på hobbyboden utfordret oss til å gå en tur i dag. Min tur gikk langs elvebredden i mørket, tok en liten ekstratur på glatta før trening i dag... Nydelig vær å gå i, selv om det var litt for råtten snø til at det var noe særlig å gå en lengre tur. Se hvordan lysene fra motsatt side av elva speiler seg i vannet :) Det ble desverre med dette ene bildet, siden kamera bestemte seg for å gå tom for strøm på veien :(

3 kommentarer:

Solfrid sa...

Koselig med tur i mørket også.
Gratulerer med Ferdige objekter. Du har vært flink med UFOene dine. Vi er sikkert mange som skulle gjort som deg.

LilleBlå sa...

Så flink du har vært da! Burde sikkert tatt et dypdykk i ufo-haugen jeg også, meeen.... det er bare ikke tid til alt! Og forresten - bloggen min blir IKKE nedlagt, bare litt sjeldnere oppdatert... du skal nok få rapporter om "gamlebyen" med (u)jevne mellomrom fremdeles.
Ha ei frydefull siste januar-helg!shircon

Hilde C. sa...

Det er ikke alltid morsomt å dykke i UFO-haugen, men deilig når noe endelig kan forlate den :-)