29 september, 2008

Litt ferdigstrikket og husets nye sjef!

Strikkeinspektøren godkjente augustsokkene, selv om de er strikket på pinne 4mm med 40 masker... Egentlig var målet at de skulle passe meg, som dere kan se av manglende fot i sokken så gjør de ikke det. Tipper en ca størrelse 34-35. Strikket opp diverse rester her, dobbelt opal/mayflower på pinne 4mm.

Dere som var i Tananger på StrikkeLandsTreff2008 husker sikkert fasinasjonen noen hadde for melkegarnet fra VikingGarn... Vel, her er mine to test-nøster strikket opp til et Baktus (eller Karius???) skjerf, rillestrikket av 100 gram, passer perfekt rundt min hals og er litt stort til en noe fornærmet strikkeinspektør ;)
Nå var det nok... Strikkeinspektøren tok kvelden når han måtte bli ikledt strikketøy... Det får værsågod holde at han inspiserer alle nøster som strikkes av!

4 kommentarer:

sipusa sa...

Å! Så søt han er da<3
Hehe, men jepp, kjenner til det der med fornærmede inspektører *hvordan kan de menneskene tro de kan gjøre hva de vil med oss :snøft:*

Ny sjef og fine sokker!

Hobbygåsa sa...

Så søt pusekatt! Flotte sokker du har strikket, dumt at de ikke passer men det er kanskje noen andre som får gleden av å bruke de. Skjerfet ditt er nydelig, første gang jeg har sett det strikket uten fargeskift - det var noe å tenke på.

turvid sa...

Nææ - for en søt strikkeinspektør.

Fine sokker og skjerf også. :)

Torunn sa...

Ein herleg strikkeinspektør! :)
Flotte sokkar og sjal!
Ønskjer deg ei flott helg.