24 november, 2007

Mystic Waters Lace Shawl Chart E finnishedI'm still knitting, will knit the large size of mystic waters so this will be a HUGE shawl!!! It's now to big to really fit in a picture, but I've tried. Here's one more detail picture :)

6 kommentarer:

Sina sa...

åhhH!! så lekkert!!

torunn skjärstad moen sa...

Det sjalet blir nok lekkert, ha en god kveld, med hilsen fra asterix.

Bim H-D sa...

*s*
Ja, jag har insett att jag måste inhandla en längre kabel till mina Denise... fann 1m på nätet hos Garnhärvan, så det få bli beställning under veckan? Är dock i startblocken för att börja med... D? Vet inte riktigt. MEN, nu ska jag i vilket fall som helst plocka in en livlina! Det är tur att JAG ska ha sjalen, och inte ge bort den... är nog tveksamt om allt är rätt i mönsterstickningen ja ;) Hade jag haft livlina från förra delen så hade jag repat upp till den och stickat om suck... Men, jag har nog inte skrivit ut den senaste, hm... trodde jag hade gjort det nämligen... Börjar fundera nu... är E den senaste? Hm, börjar bli rörig tror jag ;)
Kal har man för nästa år ja... inte att sy, men jag tyckte det där lät kul... men, jag har några sjalar redan som jag vill göra :p Så, det kanske får räcka? Ja, och något med sockar också, hihihi... Kan meddela att Ravelry ÄR farligt när det gäller mönster... man vill göra allt - om mönster är gratis är det än värre att låta bli... och gratis mönster hittar man i mängd ;)
Må så gott... värmländskan... kramis, ngn som återgår till sockor - ska vara färdiga innan dec är slut, startade nov... dvs idag för min del ;)

amylin sa...

Utrolig nydelig sjal. Ha en fin søndag!

Gammy aka Peggy sa...

Very, very pretty!!! Colors are beautiful.

eva i halmstad sa...

Hej
Jag stickar min MW i kauni också den blir jättestor, jag ska lägga ut bilder på den senare så får du se, men de dröjer någon dag till för jag vill bli färdig med sista ledtråden först.
Din sjal ävacker som har många olika färger, min går i blå toner.
Ha de så gott så länge, Eva.