02 juli, 2007

Jeg har begått....

.... et teppe...

Heklet i enkelt, dobbelt og trippelt restegarn, bomullsgarn og diverse ymse jeg ikke aner hva er en gang på nål nr 10,0... Jeg har prøvd å holde meg til en tråd bomullsgarn hele veien, og heller hatt en tråd med "ymse" med. Før vask og tørk måler teppet 120x200cm, jeg regner med det vokser etter en runde vask og tørk, så blir det fikkert helt perfekt :) Jeg er kjempefornøyd!!! Dette var et innfall etter en tråd om et "mile-a-minute" teppe på et forum, jeg trengte noe å henge fingrene i som ikke ble alt for varmt, men fantasien (og garnlageret av "ymse") tok visst litt overhånd! Tror aldri jeg har laget noe SÅ stort SÅ fort, tror det tok 10 dager i alt. (Trykk på bildet for å få det større)

Hvis noen vil prøve så laget jeg ei remse på ca 100 luftmasker, heklet fastmasker "rundt" luftmaskesnora og deretter "bestemorrute-system" etter det, dvs 3 staver + 1 luftmaske gjentas rund, 3staver + 2 luftmasker + 3 staver i hjørnene.

og så har jeg visst begynt på enda et... Denne gang "fisketeppet" i ullgarn, foreløpig har jeg fire røde fisk :) Det perfekte strikketøy for små turer!


I've crochet a blanket in lots of leftover cotton and cottonmix yarn, it's 120x200cm and crochet with needle no 10,0. Must be a new speedrecord, I only used 10 days!

2 kommentarer:

Kiwas hobbysider sa...

Kjempeflott teppe, og jeg gleder meg til å se flere fisk!

jogusi sa...

Så fint teppet ditt ble. Blir spennende å se fisketeppene etterhvert.