18 april, 2007

Current WIP :)

Siden det blir lite oppdateringer med ting som er ferdige for tida (med unntak av semesteroppgaver og de pleier jeg ikke ta bilde av ;)) så kommer det her en liten oppdatering med hva jeg har på pinner/krok for tida...
I'm writing termpapers rather than knitting now a days, but here's what I have on needles/hook


Forelesningsstrikk - babybooties, strikker i rester av Sisu
For boring lectures - babybooties


Disse hekla lappene skal bli en babyvest, jeg er med på en liten "blogalong" . Dette regner jeg med blir neste runde med forelesningsstrikk så snart jeg har fått masker på pinnene! Hekler i alpakka :)
These crochet squares will become a babyvest, I'm folloving a small "blogalong" .Evigvarende sokkestrikk, jeg aner ikke hva som er galt med meg/disse sokkene, men de blir visst aldri ferdige! Pinne 2,5mm og kjeeedelig mønster... Har bare ca 10cm igjen til tå nå!
Forever sockknitting, I don't know if it's something wrong with me or these socks, but they never seem to be finnished. 2,5mm needles, and I'm bored... only 10cm left before I'll knit the toe!


Vest til meg selv av ymse garn... Strikker i en tråd akrylgarn og en tråd blandingsgarn, håper den holder formen... Er meninga at det skal bli en vest inspirert av flere av vårens gensere hos garnstudio :)
A vest - for me! Knitting of a few left over yarns, one tread acryl and one tread cottonmix at the moment, hope it'll keep its shape!


Granny Ripple - det blir større! :) Jeg hekler "rippler" nedover nå, tre spisser på hver side av midten og et midtfelt med litt vanlige staver, håper det blir bra... Må jo ha litt lengde på det også nå, men jeg har ikke tid til å sitte med hekling for øyeblikket, må skrive når jeg sitter stille i stolen hjemme! Jeg kan da ikke hekle på et svært teppe på forelesning *fnise*
Granny Ripple - now it's growing lengthwise! But I can't crochet on a blanket when I'm at lectures and when I'm at home and sitting down I really need to do schoolwork, so it's growing slowly.

2 kommentarer:

mettepia sa...

Takk for koselig kommentar i bloggen min.
Her går det sannelig unna om dagen ennå du holder på med en semesteroppgave. Ønsker deg lykke til med oppgaven :)

RedRobin sa...

Synes jammen at du har utrolig mange prosjekter på pinnene om dagen, til tross for semesteroppgave og sådant mer. Virkelig imponerede multi-tasking! Hehe!

Ha en finfin torsdag og masse lykke til med oppgaven!