27 oktober, 2009

Ferdig ferdig ferdig ferdig



Ja, heeeeeeeeeeeelt ferdig! :)

1,5år tok det, og nå er knappene også i! :)

Tror den blir mest brukt åpen, men her vises den frem med knappene (!!!) kneppet igjen, min FLS (ravelry lenke):)

22 oktober, 2009

Hattehæler ;) & HV på HB

Eller "Hatheels" :)



Denne gangen har jeg faktisk klart å strikke meg et par sokker som PASSER!
Men, det er et stort MEN her, jeg liker virkelig ikke passformen på resultatet så dette blir nok første og siste par etter dette mønsteret.



3mm pinne, rester av regia og hvitt raggegarn.



Ellers har jeg jammen fått garn i posten :) Er med på hemmelig venn på hobbyboden og har fått spennende rosa og svart garn i posten, sammen med matchende rosa maskemarkører, god sjokolade og te :) Mye av teen har allerede forsvunnet ;)

11 oktober, 2009

En ferdig lue - og HUV pakke... *grøss*

Først og fremst, her er den gode nyheten :) En ferdigstrikket lue, dobbel alpakka (sandnes + noe ukjent) på pinne 7mm... La opp flere masker enn oppgitt men fulgte 3rette\3vrange mønsteret som skulle lage mønster på lua. Resultatet er ei god og varm lue som passer meg.



På fredag fikk jeg pakke i posten... *grøss* Ikke hvilken som helst pakke, men garn fra min hemmelige UVENN fra Hobbyboden. Konseptet er at man finner frem noe av sitt VERSTE garn, som man så sender til sin (u)heldige mottaker... Jeg må innrømme jeg er glad jeg bare fikk 250gram, siden jeg sendte mer enn det dobbelte avgårde ;)

07 oktober, 2009

Flott konkurranse :)

Se så spennende konkurranse Eva Mari har en konkurranse med flotte premier på bloggen sin, anbefaller alle å titte innom :)

04 oktober, 2009

Halvferdige sokker og helferdig jakke


Så langt var jeg kommet på de "gale sokkene" fra foregående innlegg når jeg tok kvelden i går... Har kommet et lite stykke oppover leggen også nå i løpet av dagen og er ganske fornøyd med fremgangen. Under sokkene ser dere noe FERDIG!


Ja, for min February Lady Jacket ble felt av fredag kveld, festet tråder på i dag og mangler bare blokking og knapper før den kan blogges med meg inni jakka! Nå begynner det evige problemet mer å velge knapper...

Jakkestatus (fra hodet)

Pinne 3mm
Garn OnLine Neon i grønn og oransje
Tid ca 1,5år

03 oktober, 2009

Jeg feller av ;)

Nå feller jeg av min FLJ (February Lady Jacket), bilder etter trådfesting og muligens blokking kommer i løpet av helga... Jeg er lykkelig, nok en UFO ferdig!

01 oktober, 2009

Noe rart på gang ;)


Når jeg så dette mønsteret så måtte jeg bare prøve, foreløpig ser det ut som mini-luer med øreflapper :P Er spent på hvordan dette blir etterhvert...

Foreløpig strikker jeg i raggegarn på pinne 3mm, tenkte å legge inn noen pinner med regiarester (fra forrige sokkepar) ettterhvert... Er redd sokkene kanskje blir litt store, men heller litt for store enn for små!