26 august, 2009

Er jeg barnslig?

Når jeg bare MÅ se denne filmen

12 august, 2009

Ut på tur - dag 3



Turen i dag ble noe lengre, ca 1 time i alt med gåing tenker jeg, og så en tur innom posten på hjemveien :) Greit å legge turen innom og hente pakke!

Som noen kanskje er i ferd med å skjønne så er jeg glad i sørlandsbebyggelsen av eldre årgang ;)

Tittet også innom Fredsparken på vei hjem

På tur dag 2 - og HV gave :)

Turen på dag2 i uka ble litt amputert, ble oppringt når jeg var kommet et lite stykke hjemmefra - folk som kom på besøk... Så da var det bare å snu og gå hjem igjen, 20min tur totalt - men flere timer husvask kan legges til aktivitets-kontoen ;) Bilde er tatt av en fine utsikten fra en av "toppene" på turen :)


Ellers fikk jeg HV gave for august... Lurer på om jeg kan ha gjettet avsenderen denne gangen ;)
Tusen takk for nydelig gave, liker godt å strikke med sandnes alpakka, og bomullsnøstet går rett inn i teppeheklinga, kjekt med en ny farge :)

10 august, 2009

Ut på tur :)

Jeg tok utfordringen om turgåing fra lises, hun skriver
Hvordan er det med deg og turgåing for tiden? Jeg utfordrer dere alle til å gå tur hver eneste dag i neste uke, uansett vær og turfølge, og blogge minst ett bilde fra turen. Fortell meg om du er med, så skal jeg følge med på dine turer også. Og jeg gir bort en nettveske til en av dem som har blogget turene sine gjennom uken neste søndag. Om du blogger daglig eller legger alt ut på søndag er ett fett for trekningen, men jeg håper noen er med og blogger underveis!


Turdag 1 av 7... Spaserte meg en tur i rolig tempo og lurte litt på hva jeg skulle ta bilde av, fant ut at jeg tar bilde av motiver som fasinerer meg underveis :) Dagens bilde er av en søt steintrapp med blomsterpotter i alle de nederste trinnene, syns det passer så bra med de gamle husene :)

08 august, 2009

Vinterklær på gang, og lekende pus ;)


Da er den første, av antageligvis to luer, av luene for august ferdigstrikka. Er veldig fornøyd med hvordan min ble, selv om jeg brukte litt tykkere garn og pinner enn i originalmønsteret. Jeg la opp 80masker med kauni 2,5/2 på pinne 7, ellers fulgte jeg mønsteret som skrevet for minste størrelse.

Resultatet på et litt tydligere bilde :)



Ellers har jeg strikket en hals, denne er striket i Alpa fra Europris... Ikke sikker på om jeg liker garnet, føles litt kunstig og veldig hårete. Men halsen ble ferdig ihvertfall, brukte hver meter jeg hadde av 1,5 nøste! Dette er en tidligere HVgave, fornøyd med å få brukt både garnet og strikka mønsteret som lå ved :)

Ellers har jeg gjort en liten handel med Sipusa, jeg fikk tilsendt stilig jakke i veldig original innpakning. Pus syns igrunnen innpakningen var mest spennende!

Få pakka opp da!!!


Lurer på hva som har vært inni her jeg, godt lukta det ;)