30 september, 2007

Jeg har blitt tagget!

jeg har blitt Tagged av Villepinner.
Reglene er som følger:

1. Link til den som har tagget deg
2. Fortell 7 sannheter om deg, litt forskjellig og litt rart!
3. Tag 7 folk i slutten av blogginnlegget
4. Legg en melding i bloggen deres for å si at de er blitt tagged.

7 ting om meg:

1. Dopapiret MÅ henge "rette" veien...
2. Desverre for meg er det motsatt vei av hva min mor mener er rett vei...
3. Jeg har en teknisk utdannelse men jobber som lærer.
4. Det er nesten umulig å få tak på sko, når jeg først finner noen som passer har jeg en tendens til å hamstre...
5. Jeg liker godt å gjøre bil, kjører over 10mil om dagen tur/retur jobb.
6. Jeg har flyttet hjem til mine foreldre etter mange år i egen leilighet.
7. Jeg er kravstor - Jeg leter fortsatt etter en mann som oppfyller mine minmumskrav og kanskje kan være passende til å bo under samme tak... Noen som har noen gode kandidater?

Siden "alle" ser ut til å ha svart på denne nå utfordrer jeg alle som besøker bloggen min før 2.oktober og ikke har svart på denne før.

Bli-ferdig! / Finnish

Da har jeg også meldt meg på



Jeg skal gjøre et forsøk på å bli ferdig med mitt forlengede Granny Ripple... Så får vi se hvordan dette går, jeg har en del andre aktiviteter som også skal foregå i løpet av høstferien og teppet er ikke veldig portabelt... Jeg prøver! Slik ser det ut i dag (jeg heklet et par rader på bølgedelen i går):


Målet er å hekle opp garnet jeg har til hele rader, og så skal jeg ha en eller to runder med mørke blått rundt det hele til slutt...

I've signed up to a "finnish-this"-KAL, with my elongated Granny Ripple... I hope to finnish it this week, we'll see if I make it!

Hastestrikking!!!


Min bestemor har gebursdag denne uka, og siden hun ikke ønsker seg noen ting består gaven min i kake og et skjerf... Jeg måtte bare komme i gang med skjerfet! Heldigvis går det ganske fort på pinne 10, men jeg må ha tid til en lett blokking også før det skal avleveres på onsdag... Ellers er pinne 10 litt for tykt til dette garnet og hullmønster, jeg får vondt i hendene av pinnene...

I tillegg har jeg såvidt begynt på jakke til meg selv som skal toves lett (den grå i katalogen til AteljeMargaretha) men den står litt på vent nå...

I won! :)


I won one of the prices in the Sock a Month KAL SAM3, this lovely skein of Cherry Tree Hill yarn landed in my mailbox this week! A greate way to help my mood after too many hours at work!

Thanks to Chrissy of Knittin'Mom for hosting the SAM3! :)

23 september, 2007

Feminin strikk


Jeg har strikket denne søte vesten etter mønster fra Feminin Strikk av Lene Holme Samsøe. Min er strikket i "Davos" (fra StrikkInnom)i en nydelig petrolgrønn farge, pinne 5,5mm og ca en uke :) Siden jeg gikk opp i pinnestørrelse og garntykkelse strikket jeg med maskeantallet til størrelse Small og lengder til størrelse Large, den ble helt perfekt... Hadde det ikke vært for at den nå er søkkvåt så skulle jeg tatt bilde med den på også, det gikk litt fort i svingene når den ble vasket her tidligere...


A cute vest after a pattern from the book Feminin Strikk by author Lene Holme Samsøe. I knit in "Davos" and needles 5,5mm, used the stitchcount from size Small and length for size Large and it's just perfect. Knit in 8 days!

Ullfest!!!!!


Jeg skulle vel egentlig ikke kjøpe garn, men derimot bruke av lageret... Men så var det Ullfest på Harebakken i helga da... Falt helt for fargene så jeg måtte bare ha :) Det ene var spennende, et introtilbud, sokkegarn med Jojoba og AloeVera! I tillegg ble det ei ny veske i brun coord, men den var ikke så lett å ta bilde av i mørket...

The results of "Woolfest" at a local shoppingcenter

Oppdatering på fisketeppet :)


Som dere kan se så vokser fisketeppet mitt sakte men sikkert, det blir en fisk nå og da når jeg har restegarn i ca rett tykkelse :) Foreløpig har jeg en ramme som jeg syr fast fisk på innsiden av, det ligger ann til å bli et stort vognteppe, men det kan jo være jeg føler for å lage det enda større etterhvert... Får se ann tid og mulighet!


As you can see my fishblanket grows slowly, I use leftover yarn

15 september, 2007

Septembersokker



Septembersokker i sokker2007. Mine er strikket på pinne nr 4, hovedsaklig i grønnmelert smart men med litt diverse rester av andre garn her og der...

08 september, 2007

Sixth Sence socks


Jeg ble visst ferdig med et par sixth sence socks, fra Six Socks Knitalong på Yahoo :) Prøvde meg først på denne månedens mønster, men det nytta ikke å strikke på når jeg var sliten etter jobb... så da valgte jeg et annet og enklere mønster... Jeg falt totalt for den rillestrikka hælen med forkorta rader, utrolig mye mer fleksibel enn når den er glattstrikket.

Stats:
Litt over 1 nøste 4fädig Regia (brun), 3,5mm 30cm rundpinne, ca 14 dager :)


Edit

Her kommer et bilde av sokkene tatt fra siden... Blogger var ikke helt samarbeidsvillig når jeg lastet opp bilder i går, derfor bare et bilde. Hælen er rillestrikket, og i motsetning til glattstrikk med forkorta rader så ble rillestrikk veldig fleksibelt og behagelig på!

03 september, 2007

Jeg var besøkende nr 10000 hos Hobbyvenn :)

Får visst ikke lov å laste opp bilder her akkurat nå, men jeg fikk en flott pakke med 4 nøster Ulla (to grå og to hvite) og en bok med lue mønstre... Jeg lover å laste opp bildene også så snart linjen min blir mer stabil og blogger med samarbeidsvillig!

Litt ferdig og litt på gang


Jeg har strikket meg en caliometry og har vel kanskje nok til en til i samme garnet, når jeg bare får tid til å strikke den...



Nå strikker jeg på bursdagsgave til min bestemor... Etterlyste mønster til skjerf på hobbyboden men endte på et skjerf etter et diagram til hullstrikk jeg hadde lastet ned før :) Foreløpig er jeg ganske fornøyd med resultatet, men det er tungt å strikke på pinne nr 10!